0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • Verzenden en retourneren

  Verzenden

  De bestelling zal nadat je een bevestigingsmail hebt gekregen, binnen twee dagen met PostNL verstuurd worden.

  Spoed

  Heb je de bestelling nou met spoed nodig omdat je een belangrijke presentatie hebt, verjaardag of ander belangrijk event? Neem dan contact met ons op dan kunnen we kijken of we je bestelling kunnen versnellen.

  Onvolledige verzending

  Uiteraard doen we ons best om jouw bestelling op tijd en compleet te verzenden. Wanneer er toch iets ontbreekt of er iets anders aan de hand is, mail dan binnen 7 dagen naar hello@under-lined.com.

  Retourneren

  Het kan zijn dat je niet tevreden bent met je bestelling of dat de maat niet klopt. Geen probleem! Je mag je bestelling binnen 30 dagen na verzending retourneren.

  Let op: dit geldt niet als de kleding gedragen, gewassen, beschadigt of onjuist gebruikt is. Ook kleding dat langer dan 30 dagen na verzending geretourneerd wordt, accepteren we niet.

  1. Vul het retourformulier in en stuur deze samen met de artikelen terug. Zorg dat je alle onderdelen van je bestelling retour zendt, inclusief doos en aangehechte labels.

  Beschadigde items

  Zat er een beschadigd artikel in je bestelling? Dan onderzoeken we het probleem en proberen we samen met jou tot een oplossing te komen.

  Stuur een email naar hello@under-lined.com met de volgende informatie:

  1. Een kopie van je aankoopbewijs of ordernummer
  2. Een foto waarop de beschadiging of het defect duidelijk te zien is
  3. Een korte omschrijving van het defect (en hoe het is gebeurd, zo nodig).

  Wanneer wij akkoord gaan met reparatie, stuur je item(s) dan naar ons op en hopelijk kunnen we je snel een nieuw item leveren.

  nl_NL_formalDutch