0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • Over ons

  Powerful in pak

  Je stapt naar binnen en kijkt de ruimte rond. Wat bekenden in groepjes, onbekende gezichten, nieuwe mensen. 

  Met een zelfverzekerde lach sta je daar. Niet zomaar mooi te zijn, nee. Je stáát er. Stralend. Vol trots. Óók als je beseft dat er wat ogen op jou gericht zijn. Jij verdient deze aandacht. Voor een paar volle minuten bezit je de ruimte. Niet alleen omdat je er krachtig en zelfverzekerd uitziet in je pak. Maar ook omdat je je zo voelt.

  Het leuke is dat dit scenario zich overal kan afspelen. Op een feestje. Op je werk. Op een zakenborrel. Misschien wel gewoon in de supermarkt. Why not?

  Wat ons betreft mag je altijd en overal genieten van de kracht van een pak. En dat heerlijke gevoel dat je de hele wereld aan kunt. Met de opvallende kleuren en getailleerde pakken van Underlined streven we daar naar. Een sterke uitstraling, een krachtig karakter. Het is tijd om van het damespak een onmisbaar item te maken. 

  Onze pakken zeggen iets over jou, over wie je wilt zijn. Over hoe je je wilt voelen. Niet alleen op kantoor of op een feestje, maar juist wanneer jij er zin in hebt.

   

  Getailleerd én gedetailleerd: zo herken je Underlined.

  Onze duurzame pakken (he-le-maal van eigen bodem!) zijn opvallend. Dat klopt. Wij vinden dat je niet hoeft op te gaan in de grijze massa. Daarom is een pak wat ons betreft een musthave in je kledingkast. De gemakkelijke stijlvolle optie die je ’s ochtends snel aantrekt. Waar je niet meer over nadenkt en die je de hele dag niet meer wilt uittrekken. Een pak moet namelijk ook lekker zitten. Bijzondere stoffen en verfijnde pasvormen: dat is
  ons gelukt. Bovendien heeft elk pak unieke kenmerken, net als jij. Details die het verschil maken. Veelzijdig en elegant, dat kenmerkt onze eerste collectie.

  nl_NL_formalDutch