0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • We zijn live!

  Britt van Smeerdijk

  Wat een reis. Pfoe, ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen. En ik heb ook even getwijfeld of ik überhaupt wel een editorial moet schrijven. Maar ik vind het belangrijk dat jullie de menselijke kant van UNDERLINED blijven zien. Dat achter dit bedrijf een hardwerkende vrouw schuil gaat. Die ook fouten maakt maar elke dag weer haar beste beentje voortzet om haar dromen waar te maken. Net zoals ik hoop dat jij dat doet.

  UNDERLINED staat voor female empowerment. Vrouwen in hun kracht zetten en ervoor zorgen dat we elkaar helpen en verder omhoog trekken. Door eerlijk te zijn en elkaar kansen te gunnen. De afgelopen 2,5 jaar waren niet altijd makkelijk. Sterker nog: ik heb een aantal keer echt keihard op willen geven en regelmatig wat tranen gelaten. Ik had geen ervaring in mode-wereld dus toen ik het idee kreeg om een pakkenmerk voor vrouwen te beginnen, had ik echt 0,0 idee waar ik aan begon (en maar goed ook haha). Ik heb ontelbaar veel fouten gemaakt (waarover ik vast nog ga schrijven) en vroeg mij soms af waar the hell ik mee bezig was. Maar als ik dan in ging zoomen op mijn visie kreeg ik weer energie om door te gaan.

  Ik zag vrouwen* stralen in een pak. Een kamer binnenlopen en de volledige aandacht krijgen. Krijgen wat ze verdienen en misschien te weinig krijgen. Ik zag vrouwen zelfverzekerd rondlopen en trots zijn op zichzelf en alles wat ze bereikt hadden op wat voor gebied dan ook. Dit gaf mij zo’n heerlijk gevoel van binnen dat ik elke frustratie weg kon schuiven en mijn blik weer op oneindig kon richten.

  Nu een paar jaar later kan ik met trots zeggen dat ik blij ben dat ik heb doorgezet en dat ik vier mooie pakken heb ontwikkeld. En niet alleen maar samen met een team getalenteerde vrouwen. Amelia die het atelier in Nederland aanstuurt, Dimphy die de prints op te stoffen maakt, Mattie die mijn ideeën omzet in patronen en Roos die mijn huisstijl maakte en hielp met de foto’s. Ook Sabine heeft mij heel erg geholpen door mij een podium te bieden op een event waar ik nog lang niet klaar voor was toen ze mij benaderde. Hoe mooi wat wij vrouwen kunnen creëren als we samenwerken in plaats van elkaars ogen uitkrabben ;-).

  Overigens heb ik ook veel steun gehad van alle mooie mannen om mij heen want achter elke sterke vrouw, staan ook een hoop sterke mannen.

  Lieve lezer, ik wil je met dit korte berichtje aanmoedigen om je dromen waar te maken ongeacht je achtergrond. Als ik het kan, kan jij het ook!

  And now: let’s conquer the world together.

  X Britt

  *Met vrouw bedoel ik iedereen die zich vrouw voelt ongeacht geslacht.

  Leave a Comment

  nl_NL_formalDutch